+36 1 455-0113 info@tuzoltokft.hu

Tűzoltó Kft. - Cégbemutatás

MINŐSÉG A BIZTONSÁGÉRT!

Orbán Dániel – ügyvezető

Cégünk 1996 áprilisában alakult. Adószámunk: 12137778-2-43

Munkatársaink komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat precízen, szorgalmasan és az Önök igényeit figyelembe véve végzik el.

Célunk és feladatunk, hogy az Önök munkaterületén megteremtsük a biztonságos munkavégzés feltételeit, tűzvédelmi berendezéseik és eszközeik legyenek működőképes állapotban, a hatósági szemlék során pedig ne találjanak szakmai hibát az általunk végzett munkában.

Irodánk 2017.07.28.–án elköltözött a XIV. kerület Tengerszem utca 10 szám alá.
Nyitva tartásunk nem változott:
Hétfőtől-csütörtökig 8.00 – 16.00 óráig, pénteken 15.00 óráig.
Várjuk Önöket új irodánkba!

Szakműhelyünk 2010 óta működik Vecsésen, – előtte Budakalászon volt -, amit két másik céggel közösen működtetünk a nagyobb raktárkészlet és jobb kihasználtság érdekében.
Ezen kívül még Hatvanban van egy kiszolgáló bázisunk.

2000 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001-es minőségirányítási rendszerrel. A magas szakmai színvonal biztosítása érdekében beszállítóinktól is megköveteljük az ISO minősítést, illetve egy kontrolling rendszeren keresztül folyamatos a szállítók és a termékek minőségének ellenőrzése. Kérjük Önöket, hogy észrevételeiket, esetleges panaszaikat feltétlen osszák meg velünk, hogy intézkedhessünk, illetve javaslataikat beépíthessük a cég ügyviteli rendszerébe.

Rendszeresen rendezünk úgynevezett szakmai napot, ahol részletesen ismertetjük az aktuális jogszabályokat, illetve azok gyakorlati tudnivalóit. Ez a szakmai fórum arra is lehetőséget nyújt, hogy meghívott előadóinkkal személyes kapcsolatba kerüljenek.

Amire büszkék vagyunk

prémium minőség | folyamatos innováció | környezettudatosság | biztos háttér | nemzetközi kapcsolatok | szakértelem | elhivatottság

Várjuk megkeresésüket!